Aktualno

SNEGFEST 2023

Po desetih letih zamrznitve letos odtajamo SNEGFEST – celodnevno zabavo na snegu, namenjeno tako smučarjem in smučarkam kot tistim, ki vam drvenje po snežnih strminah ne gre najbolj od nog. SNEGFEST 2023 iz ledu vstaja bolj vroč kot kadarkoli prej, saj se letos na sneg odpravljamo s celo Primorsko regijo.

Klub izolskih študentov in dijakov, Klub študentov občine Piran, Klub goriških študentov, Klub ajdovskih študentov in dijakov, Klub študentov Ilirska Bistrica, Klub študentov občin Postojna in Pivka ter Klub idrijskih študentov so v sodelovanju s Klubom študentov občine Koper pripravili pester program raznih snežnih aktivnosti in tekmovanj. Za glasbeni del bodo poskrbeli čunfa, DJ Wavy in Whynnel, ki bodo s tropskimi beati pogreli italijansko smučišče Forni di Sopra. Smučali boste lahko na smučiščih Davost in Varmost, ki ju povezuje redni javni prevoz.

Izbirate lahko med ledenim in vročim paketom.

LEDENI PAKET vključuje strošek prevoza, hrano in pijačo (jota + kuhančki) in ceno celodnevnega programa.
Cena za člane in članice klubov: 20€
Cena za ostale: 35€

VROČI PAKET vključuje strošek prevoza, hrano in pijačo (jota + kuhančki), ceno celodnevnega programa, celodnevno smučarsko karto in obvezno smučarsko zavarovanje.
Cena za člane in članice klubov: 55€
Cena za ostale: 70€

Prijave potekajo na sedežu KŠOPP-a v času uradnih ur (petek in sobota med 16.00 in 19.00).
Prijave potekajo do 4. 2. 2023.
Mladoletni morate s seboj prinesti tudi soglasje staršev.